Uitnodiging Intrunie

Beste kampganger,

Ondertussen is het al een hele tijd geleden dat je mee bent geweest op kamp. Wellicht ging je toen nog mee als deelnemer, misschien was je leiding. Hopelijk gaan de kampen komende zomer weer door. De hoofdleiding van Deebeetje twijfelt er echter aan of iedereen nog wel weet wat kamp eigenlijk is. Ze zijn bang dat kamp helemaal vergeten is, en ook wat daar bij komt kijken. Daarom introduceren we een gloednieuw concept: Intrunie.

Tijdens een Intrunie volgen we de richtlijnen van de GGD: Gewoon Gek Doen. We luisteren naar de adviezen van het RIVM: Regels Ingebracht Voor Megaveelchaos. Heb hierbij aandacht voor de volgende begrippen:

COVID – Controle Op Verdachte Indringende Diertjes

WHO – WC’s Horen Opgeschoond

EMA – Eerst Maar Afwassen

4G – Gewoon Geheel Gek Gedragen

P-getal – Aantal punten gewonnen tijdens Pizzaspel

R-waarde – Reactiesnelheidswaarde bij het spel “Ik zit op een stoel naast…”

De Intrunie vindt plaats van 25 maart t/m 27 maart. Je bent op vrijdag welkom vanaf 18:00. Om 20:00 starten we met het programma, zorg dat je er dan uiterlijk bent. Je kunt mee-eten als je wilt, geef dit aan bij je aanmelding. Zondag rond 12:00 zijn we klaar.

Tijdens dit weekend volgen we de corona maatregelen zoals opgesteld door de Rijksoverheid en de website www.samenopkamp.nl. Dit betekent dat we zonder beperkingen op kamp kunnen volgens de huidige regels. Mochten deze tussentijds veranderen dan stellen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte.


De kosten die wij maken voor de Intrunie zijn € 30 per persoon. Fijn als je deze bijdrage of zelfs met een extraatje kunt betalen op ons rekeningnummer NL38 RABO 0110 1832 23. Lukt dit je niet, ben je toch van harte welkom en kun je ook de Intrunie meedoen! Net als bij onze kampen vinden wij het fijn als je er bent. Mocht je een factuur willen, moet je daar even om vragen, want die worden voor dit weekend niet standaard aangemaakt.

Jij wilt natuurlijk toch ook bij zo’n spetterend weekend zijn? Dat kan! Geef je op door middel van een e-mail te sturen naar aanmeldingleiding@jeugdkampendonbosco.nl. Vermeld in deze e-mail in ieder geval de volgende gegevens:

– Naam

– Geboortedatum

– Bijzonderheden mbt allergiën/dieet

– Of je mee eet op vrijdag

De minimale leeftijd voor de Intrunie is 17 jaar. Vanwege deze leeftijd is besloten dat alcohol het gehele weekend verboden is.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingleiding@jeugdkampendonbosco.nl of vraag je dichtstbijzijnde hoofdleiding.