Leiding

Het leidingteam is de motor van een kampweek of -weekend. Vanaf mei zijn zij druk bezig met het uitwerken van alle bedachte spellen en activiteiten! En tijdens de kampweek zijn ze er altijd bij, of het nu is als post bij een spel, als actieveling die lekker meerent bij het spel of natuurlijk bij het doen van de afwas! En zit je een keer ergens mee? Ook dan is de leiding er om je verhaal aan kwijt te kunnen!
Naast al die mensen die de hele dag actief met de spellen en activiteiten meedoen, is er ook nog leiding die zorgt dat we genoeg te eten en te drinken krijgen. Zo zijn er mensen die koken en is er ook iemand die dagelijks naar de stad rijdt om alle boodschappen te halen!

Wat voor mensen zitten er dan allemaal in het leidingteam? Eigenlijk allemaal verschillende mensen. Maar iedereen vindt het leuk om een week lang met kinderen op te trekken! Sowieso zijn er altijd wel mensen in het leidingteam die ook in het dagelijks leven met kinderen werken, bijvoorbeeld als meester of juffrouw op een basisschool.