Voorjaarsweekend 2021

Het voorjaarsweekend gaat dit jaar helaas vanwege Corona nog niet door. We gaan er wel vanuit dat de zomerweken gewoon kunnen plaatsvinden. Natuurlijk willen we graag van ons laten horen met een geweldige actie/activiteit die we op Facebook en de website gaan delen. Dit zal gebeuren tijdens het weekend dat het VJW plaats zou vinden (30 april – 2 mei). Er wordt op dit moment hard aan gewerkt. Blijf kijken!

Vrijdag – Bonte avond

Wat zijn de Oerniflupsen trots op ons! Geweldig om deze wezentjes te mogen leren kennen deze week! Een Deebeetje-kamp zonder bonte avond is natuurlijk geen Deebeetje-kamp dus vanavond hebben we live een geweldig feestje gebouwd! De kinderen konden vanaf maandag een filmpje opsturen waarin ze hun talent laten zien. Bedankt lieve allemaal voor het deelnemen! We hebben een geweldige week gehad. Hopelijk snel weer tot ziens in de kampschuur!

Vrijdag – meer ontdekken?

Een fotospeurtocht? Online? Nee hoor, de deelnemers gaan er vandaag echt op uit! Maar natuurlijk begint de dag ook weer fanatiek met een ochtendgymnastiek. Ken je het dansje al uit je hoofd? En ook onze kookstaf heeft weer iets heel lekkers bedacht voor deze laatste kampdag.

Donderdag – speuren

Vandaag hebben we opa Berend Flups leren kennen. Dit is niet zomaar op een manier gegaan maar via een hele speciale weg. Opa Berend Flups heeft ons namelijk via een Geo-cache laten zien waar Oerni-village ligt! Voor onze Facebook-vrienden blijft dit uiteraard een groot geheim 😉

De spooktocht is toch elk jaar wel echt het spannendste moment in de week en zelfs nu we digitaal zijn gegaan, hebben we een online spooktocht gelopen!

Woensdag – weer een beetje wijzer

Wat is een kampweek zonder een echte watermiddag? Die mag in deze digitale kampweek ook niet ontbreken dus. De kinderen hebben via de post een aantal cadeautjes gekregen en hebben daarmee een groot succes gemaakt van de watermiddag! Sommigen bewaren de waterspelen voor morgen, dan is het iets warmer. We hebben samen hints en levend bingo gespeeld. Daarbij renden we fanatiek door het huis.
Op kamp eindigen we een dag vaak relaxt bij het kampvuur of met een verhaal op de slaapzaal. Wil je naar een verhaal luisteren? Luister naar het verhaal met behulp van het filmpje hieronder.

Woensdag – start van de dag

Goedemorgen allemaal! We zijn alweer halverwege onze geweldige kampweek. Een  groep enthousiaste leiding heeft samen een ochtendgymnastiek in elkaar gezet op de muziek van Samson en Gert – Ochtendgymnastiek. Elke ochtend kunnen de kinderen actief wakker worden.

Dinsdag – spelen maar

Wist je dat de Oerniflupsen digitaal ook heel vaardig zijn? Via Kathoot kon je vandaag geweldige spellen spelen. De dag sloten we af met gezellige spelletjes. We kennen samen veel dieren en kunnen met een omschrijving dezelfde tekening maken. Zie hieronder onze resultaten.

Dinsdag – een nieuwe dag

Om te laten zien dat de Oerniflupsen ons kunnen vertrouwen en hun geheim bij ons veilig is, verlangen ze naar een speciaal geschenk van ons. De kinderen hebben allemaal post ontvangen en kunnen hiermee een super mooi geschenk maken vandaag!

Maandag – golven?

Vandaag hebben we de Oerniflupsen een beetje mogen leren kennen. We weten dat ze van sporten houden, de natuur en zeker niet van grijze straten. Ook zijn Oerniflupsen gek op midgetgolf! En of ze van zandkoekjes houden? Geen idee 😉 Vanavond hebben we samen gebeld en muziekbingo gespeeld. Wat waren de deelnemers fanatiek. De leiding had af en toe een hint nodig. Slaap lekker allemaal en tot morgen!