Toe aan je tweede jeugd?

Ja echt, er komt een Tweede Jeugdkamp! Een kamp speciaal voor volwassenen, die Deebeetje nog eens willen (her)beleven. Veel deelnemers die de maximale kampleeftijd hebben bereikt, keren terug als leiding, hoofdleiding of melden zich als kookstaf. Tja, zo leuk is Deebeetje nou eenmaal!

Nu is er niet voor iedereen die nog eens terug wil komen plek op zo’n functie, maar daar heeft Deebeetje iets op bedacht: een Tweede Jeugdkamp. Helemaal in de unieke sfeer die Deebeetje heet, wordt dit kamp een waar feestje voor volwassenen. Compleet met speurtocht, ochtendgymnastiek en bonte avond, wordt dit kamp nóg leuker dan die uit je eerste jeugd.

Ben je er ook bij? Vergeet dan niet om je aan te melden!

Wanneer?
Vrijdagavond 24 maart t/m zondagmiddag 26 maart.

Voor wie?
Dit Tweede Jeugdkamp is voor alle volwassenen tussen de 18 en 78 jaar oud! 

Thema
Buurman & Buurman zetten de bloemetjes buiten.

Aanmelden
Via het inschrijfformulier!

We zijn jullie niet vergeten! (+ nieuwe data en thema online)

Alle data en het nieuwe thema staat weer aangepast op de website. Neem gerust een kijkje. We gaan er voor dat we in 2022 weer veel Deebeetje activiteiten kunnen doen met elkaar.

Voor alle deelnemers die afgelopen 2 jaar niet mee konden met kamp en nu te oud zijn, is er iets in de maak. Houd ons in de gaten, want we zijn jullie zeker niet vergeten. Wanneer we snel meer weten, brengen we jullie op de hoogte.

Deebeetje foto-actie

He jij daar! Heb jij ook al zo’n zin in kamp? Wij ook! We zijn al druk met alle voorbereidingen. Om de voorpret alvast te stimuleren nodigen we jou uit een gave foto te maken voor de grote DeeBeetje Jeugdkampen Collage!

Aanmeldingen stromen binnen

Wat ontzettend leuk om te zien dat er al zo veel aanmeldingen zijn. Wij kijken er al net zo naar uit als jullie. Komend weekend gaan we met de eerste grote voorbereidingen starten. Er is nog plek voor meer deelnemers. Heb jij je nog niet aangemeld en heb je wel zin en tijd? Meld je hier dan aan. Wil je anderen enthousiast maken? Hieronder staat de folder om te delen.

Voorjaarsweekend 2021

Het voorjaarsweekend gaat dit jaar helaas vanwege Corona nog niet door. We gaan er wel vanuit dat de zomerweken gewoon kunnen plaatsvinden. Natuurlijk willen we graag van ons laten horen met een geweldige actie/activiteit die we op Facebook en de website gaan delen. Dit zal gebeuren tijdens het weekend dat het VJW plaats zou vinden (30 april – 2 mei). Er wordt op dit moment hard aan gewerkt. Blijf kijken!

Vrijdag – Bonte avond

Wat zijn de Oerniflupsen trots op ons! Geweldig om deze wezentjes te mogen leren kennen deze week! Een Deebeetje-kamp zonder bonte avond is natuurlijk geen Deebeetje-kamp dus vanavond hebben we live een geweldig feestje gebouwd! De kinderen konden vanaf maandag een filmpje opsturen waarin ze hun talent laten zien. Bedankt lieve allemaal voor het deelnemen! We hebben een geweldige week gehad. Hopelijk snel weer tot ziens in de kampschuur!

Vrijdag – meer ontdekken?

Een fotospeurtocht? Online? Nee hoor, de deelnemers gaan er vandaag echt op uit! Maar natuurlijk begint de dag ook weer fanatiek met een ochtendgymnastiek. Ken je het dansje al uit je hoofd? En ook onze kookstaf heeft weer iets heel lekkers bedacht voor deze laatste kampdag.

Donderdag – speuren

Vandaag hebben we opa Berend Flups leren kennen. Dit is niet zomaar op een manier gegaan maar via een hele speciale weg. Opa Berend Flups heeft ons namelijk via een Geo-cache laten zien waar Oerni-village ligt! Voor onze Facebook-vrienden blijft dit uiteraard een groot geheim 😉

De spooktocht is toch elk jaar wel echt het spannendste moment in de week en zelfs nu we digitaal zijn gegaan, hebben we een online spooktocht gelopen!