Schuurkamp 2019
Week 3 (10-13 jr)

Fotoalbums Week 3
(Alleen voor leiding en deelnemers. Je zult moeten inloggen met het wachtwoord dat je NA de kampweek van je hoofdleiding krijgt)
fotoalbum

Hieronder een impressie van 2019

Het koninkrijk Den BosseCoar werd al jaren uitgesloten van deelname aan de drakenspelen. Ze hadden namelijk geen draak. De hertog en de hertogin besloten dat hier verandering in moest komen. Er werden dappere nieuwe inwoners verwelkomd in het koninkrijk. De nieuwe inwoners zouden helpen om een draak te vinden! Maar ze moesten wel eerst verschillende cursussen van de ridderacademie volgen om tot ridder geslagen te worden. Alleen echte ridders kunnen namelijk een draak vangen!

Vervolgens gingen de nobele ridders op pad met de kaart van de wijze. Hierop stond een groot meer afgebeeld, misschien was de draak daar? Maar zelfs na een zoektocht met kano’s was er geen draak gevonden.

De ridders vonden wel een aantal extra stukken van de kaart.. Hier stond de locatie van de draak op! Na een lange kruistocht met de nodige pieken en dalen (gevangenschap was een diep dal, maar de escape room dan weer een hoogtepunt!) was dan eindelijk de locatie van de draak bereikt. Na een uitdagend spel Jachtseizoen zegevierden de ridders; de draak was gevangen! En net op tijd voor de Drakenspelen.

De drakenspelen waren spannend en er werd hard gestreden. Maar de ridders en hun draak hebben gewonnen! De Drakenspelen Trofee was van hun! Dit moest natuurlijk gevierd worden met een groots feest waarbij veel gedanst werd.

De dag erna konden alle ridders met trots terugkijken op een gezellige week, waarin zij vele avonturen hebben beleefd. Van kano’s die niet kunnen omslaan (die dat toch doen) naar de vele actieve spellen in het bos. De draak was ook erg blij, want de ridders besloten dat de draak weer vrijgelaten moest worden.

Dus iedereen, ook de draak, kon met een goed gevoel naar huis.