Bonusweekend, Leidingweekend & Reünie

Bonusweekend 2023
Datum volgt spoedig….
Leidingweekend 2023
 13 mei t/m 14 mei
Reünie 2023  22 september t/m 24 september
Fotoalbums
(Alleen voor leiding. Je zult moeten inloggen met het wachtwoord dat je NA het weekend van je hoofdleiding krijgt)
Fotoalbums

Speciaal voor alle vrijwilligers die actief zijn voor de stichting organiseren we elk jaar een bonusweekend, leidingweekend en reünie. Bekijk voor een impressie van de reünie onderstaand filmpje maar eens. En onder het filmpje staat meer informatie over de inhoud van deze “kampen voor leiding”!!!

Tijdens het bonusweekend wordt de focus gelegd op het verbeteren van de vaardigheden van onze leiding. Er worden thema’s besproken, workshops gegevens en op andere
manieren gewerkt aan onszelf en onze teams. Alles krijgt een smaakje van het thema van het huidige jaar zodat we het direct bij de kampweken in de praktijk kunnen brengen!

Het leidingweekend vindt altijd plaats tijdens het pinksterweekend. Op vrijdagavond
komen alle mensen bij elkaar die nog niet eerder als leiding zijn mee geweest tijdens de
zomerkampen. Ze horen dan alle ins en outs van de stichting, het gedachtegoed van Don Bosco en de kampen.

Op zaterdag komen dan de andere leiding erbij. Het belangrijkste dat die dag gebeurt is het maken van een programma: welke rode draad gaan we volgen? Welke activiteiten gaan we doen? En wie gaat wat voorbereiden? Naast het maken van het programma doen we ook altijd nog iets educatiefs én iets ontspannends.

De reünie vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend van september en is bedoeld als bedankje voor alle vrijwilligers die actief zijn geweest in het afgelopen kampjaar. Gewoon een mooie kans om nog eens bij te praten en terug te blikken op een prachtige zomer!