Aanmelden leiding

Inschrijfformulier voor leiding:
Inschrijfformulier leiding 2023
Vragen of inschrijven:
aanmeldingleiding@jeugdkampendonbosco.nl

Ben je na het bekijken van deze site, onze folder of na het horen van verhalen van vrienden of vriendinnen benieuwd geworden of DeeBeetje-kamp ook iets voor jou is? Beantwoord dan onderstaande vragen eens. Als je ze allemaal met “Ja” beantwoorden, dan ben jíj diegene die wij zoeken!

  • Ben je 18 jaar of ouder en kun je achter de werkwijze van onze stichting staan?
  • Wil jij je voor 100% inzetten,  ook als je het door vermoeidheid even niet meer ziet zitten?
  • Ben je bereid actief mee te denken tijdens het leidingweekend?
  • Vind je het leuk om van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat actief te zijn?
  • Vind je het een uitdaging om met een groep mensen die je nauwelijks kent, geweldige activiteiten in elkaar te zetten om een topweek te kunnen draaien?
  • Kun je omgaan met veranderingen in het programma, m.a.w. ben je flexibel?

Ons hele leidingteam bestaat uit vrijwilligers. Maar leiding zijn is niet vrijblijvend. Er wordt van jou een zekere betrokkenheid verwacht waarin het belang van de kinderen voorop staat. Er zijn geen kosten verbonden aan leidingdeelname. Wil je nog iets meer weten over wat we van je verwachten of hoe ons aannamebeleid in elkaar steekt, download dan het document “Protocol Aannamebeleid Leiding” vanaf de Documentenpagina.

Je kunt je aanmelden via de link bovenin deze pagina. Vul dit formulier in, je krijgt altijd een reactie terug (in principe binnen een week!). Wil je eerst nog eens van gedachten wisselen met iemand van de stichting, dan mag je ook mailen! Wil je liever een Word document invullen in plaats van ons online formulier? Dan kun je ons ook mailen op bovenstaand adres.