Inschrijven leiding 2023

Heb je vragen over het formulier, neem dan contact op via aanmeldingleiding@jeugdkampendonbosco.nl

Persoonlijke gegevens

//
(mocht er iets gebeuren tijdens de kampweek dan is via dit nummer iemand bereikbaar)

Medische gegevens

Bijvoorbeeld: Medisch? Allergie? Dieet? Vegetarisch?

De week / Het weekend

Foto's en filmopnames

Tijdens de kampactiviteiten dit jaar worden er foto’s gemaakt. Wij stellen het zeer op prijs als je zelf geen foto’s en/of filmopnames wil maken tijdens deze activiteiten. Wij werken met een kwetsbare doelgroep en sommige kinderen mogen niet op foto en/of film worden vastgelegd. De foto’s die we tijdens een kampactiviteit maken, komen terecht op een beschermde website, alleen toegankelijk voor deelnemers en leiding van de desbetreffende kampactiviteit. Daarnaast worden foto’s gebruikt voor pr-doeleinden. Wil je hieronder aangeven wat voor jou van toepassing is, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Laatste vragen

Je hoeft hier zelf geen stappen voor te ondernemen, de stichting bereidt de aanvraag online voor. Je ontvangt vervolgens een e-mail (met een link en een aanvraagcode) met de mededeling dat van jou een VOG wordt gevraagd. Meer informatie hierover kun je lezen op www.justis.nl/producten/vog/vog-aanvragen
Nadat dit formulier door ons is ontvangen sturen wij je een bevestiging van inschrijving. Dit proberen wij zo snel mogelijk te versturen.

Bovenstaande gegevens blijven eigendom van de Stichting en worden niet aan derden verstrekt.