Waar blijven die foto’s??????

De eerste vragen naar de foto’s van de kampweken hebben ons alweer bereikt! Helemaal top dat jullie snel willen terugkijken naar al het moois dat jullie beleefd hebben! Maar wanneer komen die foto’s dan eigenlijk op de site?

De hoofdleiding van je kampweek is nu heel druk bezig met het bekijken van alle foto’s (per week zijn er denk ik wel tussen de 500 en 1000 foto’s gemaakt!). Zijn ze wel scherp? Zijn ze wel goed gelukt? Als dat gebeurd is worden ze in een fotoalbum gezet. Dat fotoalbum kun je dan via de site benaderen. Je hoofdleiding zal je dan een email sturen waarin je ook een wachtwoord zult vinden om het fotoalbum te openen!
Dus heb je nog geen wachtwoord gekregen? Niet getreurd! Je hoofdleiding is dan dus nog heel druk aan het selecteren. Je moet je nog even geduld hebben maar je krijgt zeker snel bericht!

Een heel kleine selectie van de foto’s zal ook zonder wachtwoord te bekijken zijn. Zo kun je het moment dat ik dit schrijf al een paar foto’s van week 2 bewonderen. Ook kun je daar al teruglezen wat ze deelnemers van week 2 allemaal beleefd hebben!

Heb je toch nog vragen, stuur dan even een mailtje naar info@jeugdkampendonbosco.nl. Je mailtje komt dan bij mij terecht en kan ik je verder helpen!

Alvast veel fotoplezier gewenst!
Groetjes,
Auke Hover
webmaster DeeBeetje-site