Rommelmarkt 2014 – Hulp gevraagd!!

Ook in 2014 organiseert stichting Jeugd- en jongerenvakanties Don Bosco op 2e pinksterdag, dit jaar dus 9 juni, haar jaarlijkse rommelmarkt. Veel spullen, gezellige kraampjes, lekkere hapjes en gratis koffie, hopelijk mooi weer en natuurlijk de bekende vrolijke DeeBeetje-sfeer zorgen ervoor dat het elk jaar weer een groot succes is; voor de kopers want zij vinden net dat ene artikel waar ze al jaren naar op zoek zijn of tikken nog net een leuk snuisterijtje op de kop en voor de stichting omdat de opbrengsten voor het grootste gedeelte ten goede komen aan de jeugdkampen!

Maar zo’n rommelmarkt organiseren kunnen we natuurlijk niet alleen. Om te beginnen hebben we natuurlijk nog massa’s (kleine) spullen nodig om te verkopen. Dus ben je toevallig je zolder aan het opruimen en heb je nog verkoopbare spullen over waarvan je niet weet wat je ermee moet beginnen? Wij zijn er blij mee!
En voor het opbouwen op zondagmiddag 8 juni en de rommelmarkt zelf op 9 juni kunnen we ook nog altijd handen gebruiken! Dus heb je tijd op één of beide dagen en wil je ons helpen? Je bent van harte welkom!

Voor zowel de spullen als het meehelpen geldt dat je contact met ons kan opnemen via het emailadres info@jeugdkampendonbosco.nl. We hopen je te mogen begroeten!