Thema 2018

Geen westen kan ons te wild zijn!

We gaan het westen ontdekken! Met onze expeditie vertrekken we om nieuwe werelden te ontginnen. Vinden we bergen met goud, verloren werelden, verstopte schatten of verlaten mijnwerkersdorpjes? Worden we overvallen door woeste indianen? Of door bandieten die uit zijn op onze paarden? Een wereld van mogelijkheden wacht achter de horizon.

Bij Deebeetje zoeken we ieder type ontdekker: of je nu goed bent in spoorzoeken, sneller kunt schieten dan je schaduw of goud van een halve kilometer ver weg kunt zien blinken, wij willen je hebben. Ken je de geschiedenis van het westen? Dan kun je ons er vast feilloos door heen leiden! Ben je goed met aardrijkskunde? Dan weet je dat woeste terrein vast te overwinnen? En kun je rekenen? Reken er dan maar op dat het dikke pret wordt! Dus grijp je paard, bison, muilezeltje, giraffe, scooter of vliegende hond en zet je kompas op het westen!

We kunnen letterlijk alle kanten op gaan: als je lang genoeg naar het oosten gaat kom je ook in het westen! Ga jij met ons mee?

Download hier de folder en geef hem ook aan je vrienden en vriendinnen!