Thema 2017

DeeBeetje kamp bestaat dit jaar 50 jaar, en dat gaan we vieren!

Met een groot festival op 23 september waar jij van harte welkom bent, maar ook tijdens onze kampactiviteiten. Ben je in voor een feestje? Is de bloemetjes buiten zetten helemaal jouw ding? Of ben je liever achter de schermen actief en lekker bezig met licht, geluid, muziek en decor? Alles kan tijdens onze kampactiviteiten.

Een reden voor een feestje is er natuurlijk altijd. Misschien ben jij wel diegene die het meest fanatiek de afwas heeft gedaan, of ben je zomaar jarig op kamp. Ben jij de persoon die altijd als eerste op het voetbalveld staat of juist fanatiek aan de zijlijn de sporters staat aan te moedigen of ben je juist het creatieve brein achter een geweldige dansact? Hoe dan ook, festivallen doen we met z’n allen en daar hoor jij natuurlijk ook gewoon bij.

O ja, het tentenkamp gaat natuurlijk ook festivallen want waar kun je nu beter een feestje bouwen dan in de grote tent? Deze tent staat trouwens, net als de kleine tenten en de kooktent opgeslagen op Vakantieoord ‘het Caitwickerzand’. We hebben daar het groepsveld helemaal voor onszelf. Dus alle ruimte. Benieuwd hoe wij een feestje vieren? Geef je dan op voor een weekje of een weekend DeeBeetje. Je bent van harte welkom!

Download hier de folder en geef hem ook aan je vrienden en vriendinnen!