Tentenkamp (9-13 jr)

Eerstvolgende Tentenkamp 22 juli t/m 28 juli 2018
Kosten Tentenkamp 2018 125 euro

Fotoalbums Week 1a (Alleen voor leiding en deelnemers. Je zult moeten inloggen met het wachtwoord dat je NA de kampweek van je hoofdleiding krijgt) Fotoalbums

Op zondag heeft tentenkamp een goede start gemaakt met een gezellige groep. We waren de redactieleden van de Deebeetje courant en hebben gedurende de week verschillende festivals bezocht. Na aankomst hebben we enige vaardigheden van een journalist geoefend. Ook hebben we laten zien dat we goed zijn in het zoeken en roven van kwartetspullen.

Op maandag waren we op het piratenfestival. Wat moet je kunnen als piraat? Wij weten het nu. In de middag was het tijd voor een kompastocht. Deze hebben we zelf met een kompas in elkaar gezet. De flessenvoetbal op de hei was één van de favorieten in onze week.

Dinsdag stond in het teken van kunst en cultuur. We zijn met de fiets naar Garderen gereden en hebben daar het Zandsculpturen festijn bezocht. We vonden het heel mooi, knap gemaakt en waren goed in het oplossen van alle uitgebeelde gezelschapsspellen. Terug op de camping was het tijd voor levend cluedo en een verfkwartetspel.

Woensdag hebben we het filmfestival bezocht. James bond kwam langs en samen hebben we hutten gebouwd in het bos. In de middag hebben we zelf scripts geschreven en filmpjes gemaakt. Er zat veel acteertalent in deze groep. Aansluitend werden we uitgenodigd door week 1 in de kampschuur en bezochten daar een door de kinderen gemaakt foodfestival. We hebben het hier erg gezellig gehad.

Op donderdag waren we bij het Castle festival. We hebben een mooie route naar het Kootwijkerzand gefietst. Hier hebben we de nieuwe uitkijktoren goed bekeken, zelf groentesoep gemaakt, pannenkoeken gebakken en een verrekijker spreukenspel gespeeld. In de avond hebben we weerwolven gedaan en zijn daarna op bezoek geweest in Assel voor een mooie sfeer/spooktocht. We hebben alle spoken uitgenodigd voor ons festival.

Vrijdag stond in het teken van sport en zijn we samen naar het zwembad gefietst. Week 1 kwam ook zwemmen. Dat was gezellig. Terug op de camping hebben we de bonte avond voorbereid en daarna gegeten. Na het eten was er ruimte om alles te laten zien. Echte talenten in de groep.

Zaterdag is alweer de laatste dag. Na het opruimen van heel veel tentenkampspullen hebben we het lucky lucky luke-spel gespeeld. Er kwamen allemaal sprookjes en stripfiguren langs. Daarna hebben we de kampweek afgesloten met een verhaal, mooie herinneringen en bij elkaar in de boekjes schrijven. Het was een geslaagde week voor iedereen. Tot volgend jaar!

Ben je al enthousiast. Hier onze folder van dit jaar. Dan kun je andere vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, neefjes, nichtjes, buurkinderen, … alvast enthousiast maken.