Schuurkamp 2019
Week 1 (13-16 jr)

Schuurkamp 2019 – Week 1 13 t/m 16 jaar 21 juli t/m 27 juli 2019
Kosten week schuurkamp 2019 130 euro
Fotoalbums Week 1 (Alleen voor leiding en deelnemers. Je zult moeten inloggen met het wachtwoord dat je NA de kampweek van je hoofdleiding krijgt) fotoalbum

Met een enthousiast team en 25 gemotiveerde aspirant-motorbendeleden zijn we
onderweg naar het westen! Op zondag zijn de rekruten getest en geschikt bevonden.

Op maandag kregen wij een buitenkans: een waardetransport zou precies langs ons hoofdkwartier passeren. Iedereen kwam direct met creatieve oplossingen om deze te overvallen.

Verschillende scenario’s werden
geprobeerd, van een afleidende
carwash tot een directe overval met
behulp van een oud vrouwtje (zie foto voor een struikrover in actie).

Uiteindelijk hebben we al het goud buitgemaakt.

Dinsdag zijn we ons terrein gaan markeren. We hebben een fietstocht van 50 kilometer
gemaakt om iedereen in de buurt te laten zien dat er een nieuwe motorclub in town was. Toen we ’s avonds weer op ons eigen terrein waren kwamen we echter voor een hele hoop duivelse dilemma’s te staan. Iedere keuze die we moesten maken had ongeziene gevolgen voor de toekomst. Liever afwassen of afdrogen? Liever een spelletje of wat drinken?
Rechtdoor of linksaf? Foute beslissingen werden genadeloos afgestraft.

Tijdens de woensdag hadden we heerlijk warm weer. ’s Ochtends was het lekker in het bos, maar ’s middags
waren we toch beter af binnen en in de schaduw. We hebben die tijd benut door met de kookstaf een diner op te stellen, de boodschappenlijsten te maken, en een plan op te stellen om dit donderdag te koken.

Het werd in de avond weer wat koeler en we zijn terug het bos in gegaan om daar zo veel mogelijk goud en geld weg te smokkelen. Steenrijk vervolgen wij nu onze tocht naar het westen!

Op donderdag kwam dan het grote diner. Iedereen was druk in de weer om van de gekochte ingredienten iets lekkers te maken. Het werd een waar zeven gangen spektakel! Van huzarensalade
tot mini-pizza’s tot hamburgers aan toe. Het hele team heeft zo even bewezen dat in hen allen een
meesterlijke kok schuilt.

Op vrijdag hadden we het westen doorkruist en zijn we bij een oceaan aangekomen. Dat werd dus zwemmen! We hebben een aantal baantjes naar het westen getrokken,
vervolgens wat rondjes gezwommen en zijn toen maar weer aan land gegaan. En net op tijd: er stond namelijk nog een grote feestavond te wachten! We gingen helemaal uit ons dak met verschillende optredens en daarna muziek.
Op zaterdag zat er dan dus niets anders op dan weer huiswaarts te keren. Met de tranen in de ogen heeft de groep Assel weer verlaten.