Leidingweekend & Reünie

Leidingweekend 2018
 18 mei t/m 20 mei
Reünie 2018  29 september t/m 30 september
Fotoalbums
(Alleen voor leiding. Je zult moeten inloggen met het wachtwoord dat je NA het weekend van je hoofdleiding krijgt)
Fotoalbums

Speciaal voor alle vrijwilligers die actief zijn voor de stichting organiseren we elk jaar een leidingweekend en een reünie. Bekijk voor een impressie van de reünie onderstaand filmpje maar eens. En onder het filmpje staat meer informatie over de inhoud van beide “kampen voor leiding”!!!

Het leidingweekend vindt altijd plaats tijdens het pinksterweekend. Op vrijdagavond komen alle mensen bij elkaar die nog niet eerder als leiding zijn meegeweest tijdens de zomerkampen. Ze horen dan alle ins en outs van de stichting, het gedachtegoed van Don Bosco en de kampen.

Op zaterdag komen dan de andere leiding erbij. Het belangrijkste dat die dag gebeurt is het maken van een programma: welke rode draad gaan we volgen? Welke activiteiten gaan we doen? En wie gaat wat voorbereiden? Naast het maken van het programma doen we ook altijd nog iets educatiefs én iets ontspannends.

De reünie vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend van september en is bedoeld als bedankje voor alle vrijwilligers die actief zijn geweest in het afgelopen kampjaar. Gewoon een mooie kans om nog eens bij te praten en terug te blikken op een prachtige zomer!